Symposium Prof. dr. F.A. Verburg

Datum
Vrijdag 16 sep 2022
09:00 - 14:30
Locatie
Professor Queridozaal - Erasmus MC, Onderwijscentrum
Type
Symposium

225

plaatsen
beschikbaar

1e  Erasmus MC Nucleair Geneeskundig Symposium 

Symposium ter gelegenheid van de oratie van
Prof. dr. F.A. Verburg

Op vrijdag 16 september wordt het symposium georganiseerd ter gelegenheid van de oratie van Prof. dr. F.A. Verburg, hoogleraar translationele Nucleaire Geneeskunde, afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde.

Dit met vriendelijke ondersteuning van de industrie georganiseerde symposium heeft een focus op drie themagebieden, namelijk de Schildklier, Wensen en Kansen voor de Nucleaire Geneeskunde en Ontwikkelingen in de Nucleaire Geneeskunde in het Erasmus MC. 

Gerenomeerde collega's uit binnen- en buitenland en "rising stars" in het veld zullen hier vertellen over de spannende ontwikkelingen in het vak. Zij zullen duidelijk maken wat onze klinische partners zich voor de toekomst van het vak Nucleaire Geneeskunde wensen (en hopen), en het orgaan dat aan de basis van de Nucleaire Geneeskunde stond.

Het symposium vind plaats op 16 september van 9:00 - 14:30 uur in de Professor Queridozaal in het Onderwijscentrum van het Erasmus MC. Aansluitend aan het symposium vindt om 16.00 uur de oratie plaats in de Aula van de Universiteit op Campus Woudenstein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam. 

Voor het programma klikt u hier.

Accreditatie is in aanvraag.

Inschrijven